divendres, 15 de març del 2013

Pa de pessic de l'àvia Rosa

Avui la Rut ens ha fet arribar aquest pa de pessic (ja en podem prendre nota els/les que hem de fer mones de pasqua). Diu que és deliciós!! Segur que sí...

Ingredients:
  • 6 ous 
  • 200 gr de farina
  •  200 gr de sucre
  • la pell d'una llimona ratllada
  • 1 sobre de royal
  • 1 iogurt de llimona 
Es barregen la meitat del sucre (100 gr ) amb els rovells d'ou, molt i molt remenat.
Quan estigui llest, s'afegeix la ratlladura de llimona, el iogurt, la llevadura i la farina (tamisada millor perquè no es facin grumolls).
A banda, es munten les clares, més la meitat del sucre i un pessic de sal, a "punt de neu".
Quan tenim el forn, precalentat a 200 ºC, el passem a 180 ºC i hi posem el pastís. Després de 5 minuts el baixem a 150 ºC, durant uns tres quarts d'hora.
I llest, el decorarem com vulguem, però com que és pa de pessic, va molt bé per fer mones de pasqua i pastissos.
Que vagi de gust!


Recepta de la Rut, mare de la Mar i del Ramon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada