dimarts, 8 d’octubre del 2013

Coca de poma i avellana

Aquesta recepta de la coca de poma i avellana també ens l'han enviat els pares de l'Abril i la Flora, el Toni i l'Alícia.
Quan la prepareu aneu amb compte, ja que està tan bona que no en deixareu ni una engruna!!

Ingredients:

-          una fulla de massa de pasta de full ( recomanen la fresca que venen al Lidl)
-          unes 2 o 3 pomes (millor que siguin de la varietat Golden) tallades finetes.
-          200g d’avellanes torrades
-          200g de sucre
-          Canyella
-          Oli


Preparació:

Posem el forn a escalfar a 180º.
S’estira la pasta de full a la mida de la safata del forn. Es posa paper de forn i s’hi posa la massa damunt. Perquè no pugi la punxem amb una forquilla. 


Fem coure la pasta de full durant 10 minuts a temperatura de 180º. Quan han passat aquests 10 minuts hi posem la poma escampada per damunt que no es vegi la massa, però sense que quedi molta doblada de poma. 


Es torna a posar al forn 5 minuts més. Mentrestant es tritura el sucre amb les avellanes i la canyella.
Passats els 5 min es cobreix la poma amb l’avellana i el sucre i “s’amaneix” amb oli generosament. Es torna a posar al forn fins que l’avellana comença a torrar-se.

 I aquí en teniu el resultat!
Bon profit! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada